header communicatieskenn

Logo Skenn header

CommunicatieSkenn

Een frisse blik op uw communicatie
met de CommunicatieSkenn

Met de CommunicatieSkenn lichten wij uw communicatiemiddel in drie eenvoudige stappen door en geven wij krachtig advies zodat u weet welke optimalisatiemogelijkheiden aanwezig zijn om uw organisatie beter te positioneren. Daarbij kijken wij niet alleen naar de gewenste positionering, maar ook naar de aanwezige communicatie knowhow in uw organisatie en de bestaande middelen.

Stap 1: orienterend gesprek

Door middel van een orienterend gesprek inventariseren wij uw communicatie aan de hand van een aantal kritische kernpunten. Zoals de markt waarin uw organisatie opereert, de producten of diensten die u levert, maar ook uw doelgroep, de door u gewenste uitstraling, uw missie, visie, positionering en uw kernwaarden. Dit gesprek vindt plaats met de drie belangrijkste stakeholders van uw organisatie. Bijvoorbeeld de eigenaar, een directielid en iemand die verantwoordelijk is voor het marketing- en communicatiebeleid.

Stap 2: analyse van de bestaande middelen

Op basis van de volgende tien kritische punten beoordelen wij uw

huidige communicatiemiddelen: communicatie effect, boodschap, aansluiting op de doelgroep, onderscheidend vermogen, inhoud, tekst, beeld, vormgeving, huisstijl en kwaliteit van de uitvoering.

 

Stap 3: scherpe analyse met een concreet advies

U ontvangt een korte en bondige analyse, een concreet advies met optimalisatiemogelijkheden en een voorstel voor vervolgstappen. De restultaten lichten wij u uiteraard mondeling toe.

Voor wie is de CommunicatieSkenn bedoeld?

De CommunicatieSkenn is bedoeld voor MKB-bedrijven en ondersteunende afdelingen die nieuwsgierig zijn naar de effecten van hun communicatie en naar de optimalisatiemogelijkheden. Zeker weten of de CommunicatieSkenn ook voor u van nut kan zijn? Maak vandaag nog een afspraak!

Snel en eenvoudig

De CommunicatieSkenn is snel en eenvoudig in te zetten. Binnen twee weken ontvangt u de resultaten en kunt u aan de slag met het advies. En dat voor slechts 750,- euro. Bij een vervolgopdracht wordt de CommunicatieSkenn bovendien in mindering gebracht. Wilt u meer weten over de CommunicatieSkenn? Bel dan naar (010) 223 57 47 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Skenn

Parklaan 20
3262 EW Oud-Beijerland

Telefoon
E-mail
: +31 (0)6 21 80 71 95
: info@skenn.nl