header diensten

Logo Skenn header

Skenn

Bijzonder gewoon.
Gewoon bijzonder.

Als bedrijf richt u zich op uw kernactiviteiten zoals het ontwikkelen en verkopen van uw product of dienst. U doet waar u goed in bent en wilt hier nog beter in worden.

Verandermanagement, met aandacht voor Communicatie en Facilities, wordt vaak gezien als een tijdrovend secundair, maar wel belangrijk aandachtsgebied. Daarmee ontstaat de behoefte om deze ondersteunende activiteiten bij specialisten onder te brengen. Skenn kent de valkuilen, behoedt u voor tegenvallers en adviseert u door uw rol hierin van u over te nemen.

Voor Skenn is dit al jarenlang ons primaire vak, waar we met veel passie en plezier voor onze klanten aan werken. Dit is waar wij goed in zijn.

Advies en implementatie
met meetbaar toegevoegde waarde

Skenn is het bureau op het gebied van Communicatie en Change passend bij uw organisatie en wensen.

Wij adviseren uw organisatie op strategisch en tactisch niveau, bieden optimalisatie mogelijkheden aan en zorgen desgewenst voor de implementatie. Hierbij fungeren wij niet alleen als uw intermediair naar bijvoorbeeld advies of communicatie bureaus, maar ook als uw adviseur. Wij zijn daarbij uw meedenkende sparringpartner, kritisch, snel en onafhankelijk.

Krista 2015'Krista is als een vis in het water in het communicatievak en thuis in alle disciplines. Ze staat haar mannetje en niets is haar te veel'. Jolanda Woensdregt, Trend
waterdruppelSkenn beschikt enerzijds over jong en innovatief talent en anderzijds over senior management met bestuurs ervaring.

Skenn

Parklaan 20
3262 EW Oud-Beijerland

Telefoon
E-mail
: +31 (0)6 21 80 71 95
: info@skenn.nl