header referenties

Logo Skenn header

 

portfolio fm2share impressie

FM2Share

Met FM2Share, dé facilitaire zwerm in Nederland, willen de leden (ook wel 'birds' genoemd) inspireren, kennis bundelen, delen en initieren en willen we nadenken over het organiseren van (advies)werk binnen hun sector. Hoe kunnen zij als zelfstandig professionals (ZP'ers) de voordelen van het snel kunnen vormen van zwermen optimaal inzetten voor zo veel mogelijk rendement voor hun opdrachtgevers?

FM2Share is een samenwerkende kennisgroep van kleine bedrijven, die alle, in hun diversiteit, in brede zin ondersteunende activiteiten leveren ten behoeve van het primaire proces van organisaties. De samenwerking is gericht op meer kennisdelen, creatiieve ontwikkeling en innovatieve oplossingen, waardoor leden van FM2Share een meerwaarde bieden voor opdrachtgevers ten opzichte van andere aanbieders van facilitaire diensten.

Skenn

Bij de introductie in november 2011 zorgde Skenn voor de communicatie. Dit varieerde van het ontwikkelen van communicatiemiddelen (als de website, de huisstijl en foldermateriaal), maar ook het benaderen van de pers, het mede-organiseren van een beursstand en de interne communicatie tussen alle leden.

Skenn

Parklaan 20
3262 EW Oud-Beijerland

Telefoon
E-mail
: +31 (0)6 21 80 71 95
: info@skenn.nl